CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, May 9, 2011

sweet dream my lil darlings

Assalammualaikum...

hai, korang, hari ni aku still single n available..hahaha..
amboi statement x agak2 kan....
hehehe, nk wat camne...dah faktor2 suka promot diri sendiri ada, so kita kasi war2 kan lah ...uhuhu



hai...bermain mata nampak?ehehe.... biasa la kan..nk main mata dgn mata air...xdak..ank sdra pun rembat je la..hehehehe..ni la cinta hati saya, si debab ni...keje dia duk pukul org jek...x puas hati terus smack down...huh, dh la badan besar, sekali libas, sakit derrr, mau x sakit,susu kejap2 je mintak..

 favo dia...ska ckp org lain busuk..ayat dia... "cik dah..mutut mango", maksud nye, cik dah, busuk bangor..kat ganu, busuk bango means busuk yg amat yek..
cessss... oo i la mutut, u bila berak sape basuh??????cik dah yg cun lagi jelita  mutut mango ni gak tau...

pulak tu, nk kasi dia tido, ya rabbi..punya la susah.... selagi x pukul 3, n x main lagu marimar tu..jgn harap la dia nk tido... bila dh nyanyi aww aww marimar...baru la tergolek tido...huh demand, nk tido kena tgk pompuan cekcis dulu yek..ape cik dah n tok ko ni x cukup seksi ke..hahaha...

tapi, budak yg kat bawah ni very the behave...hehehe..
nk tido kan dia...dia sdri akn tido, amik je botol syuksyuk(susu) dia, cr bantal...then baring, x lama pastu...zzzzzzz...
see, sgt senang kan budak ni tido...x cranky pun,


haaa, ni dia nk tido tp mls nk gerak amik botol dia...uish...saje je nk manja dgn anty dia..hehehe...
sudahnya aku suh abang luqman dia anta botol, n dia hisap la syuksyuk... 

tapi.... dia buat2 malas ooo nk hisa..konon2 syuksyuk tu panas...aku dh taktik tu....aku baringkan dia, elok2 jek minum syuksyuk tu... sudahnya, lali nk tido..gambar tu, dh ala2 nk tido dh tu..


see..... dh lali...so as a good anty..aku pun biarkan la jap...dh nmpk nk lelap tu, aku angkat si aniq ni..pi letakkan dia atas tilam..kasi selesa skit..x smpai seminit.... terus zzzzzzzzzz......

olololo...mane nk dpt anty yg baik mcm ni???
ape lagi sila la masuk meminang...ciri2 ibu mithali dh nmpak ni...


bubaiii

p/s; lama x amik gmbr si kamelia tu, kakak ke si ashraf..budak debab..pasni nk amik gmbr la..huhu

kamelia...dh 6 thun...suka buat lenggok bila bergambar...pompuan...turun genetik anty gak ni..hahaha


dari kiri, luqman, aniq n wafi

0 comments: