CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, June 23, 2011

hendak ku nagis, tiada gunanya...

Assalamualaikum...

bersiaran lagi aku di waktu lunch ni..suppose time lunch ni la aku patut letak gambar makanan kan..kasik terliur utk tggu pukul 1 karang..hehehe...tapi dasar baik hati yerpendam..aku kasik tayang ni la...
 olololo..cik shida beli spek hitam baru la tu..kasik show off kt kita la tewww....
 no no no u olz... ape yg korang nmpk ni mmg nmpk "mcm" baru yek..tapi sila lihat slide yg seterusnya utk pembelajaran n pemahaman yg lebih jelassss...

 .

.
 .

 .

 .

 .

 .

 .
 tadddaaaaaaaaa..... cermin aku patah weiiiii....habis servis kt banjaran titiwangsa lak tu...sob3..
 nasib aku bwk spare spek hitam..n ape yg penting spek hitam ni yg patah bkn spek ajaib aku yg bantu aku g mana2 tu..sob3....kalau atah yg tu...fuhhhhhhhhhhh meraba la aku di situ...

ingatkan malang dh x ikut aku lagik..tp..... di hari jumaat yg mulia saat org br je habis smyg jumaat....aku dh kehilangan lagi satu harta aku yg selalu duk merengek mintak aku gna dia...

why why why me????????



hmm..sudahnya on da spot aku pi beli selipar  jepun yg berharga RM12.. gilo mahal tp dek dh emergensi..gna je la...hmmm.... esoknya lak aku hamir2 hilang henpon yg akak aku bagi... oh God... lagi sikit aku nk meroyan..ye la henpon org bg wei..kalau aku beli sdri x terasa sgt...huhu..tp kan masih ada rezeki aku di ctu...uper2 nye aku letak dlm poket handbag aku, tp penyakit lupa datang, coz aku biasanya ltk phone dlm poket suar...tibe2 rasa poket suar kosong tu yg gabra...hehehe..


the moral of story, no lalai2..huhu

0 comments: