CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, June 21, 2011

sakit kaki

assalammualaikum...


kaki aku sakit ni...aku syak 3 je penyebab ni


1. kes aku jatuh tangga hari tu, yg aku langkau 3 anak tangga, n sujud menyembah tiles... :(

2. kes "jungle tracking" kt kereta kabel langkawi... nk g kt skybridge langkawi tu kan kna turun tangga yg entah berapa sudut kecondongan tu.... then aku ni lak, manusia paling manja , mana la reti nk ekcercaissss..sekali turun naik tangga yg maha penat..phewwww, terus urat terkejut kot..mesti berkata urat2 aku ni..buang tebiat cik shida ni..huhu


3. kes aku pakai kasut wedges..pakai pun kes nk g daftar (yg ni aku cite lain hari yek), aku kan selagi boleh nk pakai yg selipar yg xda tapak g mane2..senang nk jalan since aku ni kan jalan macam lipas..laju jek..huhu..tetibe kna pakai wedges, kna la formal skit kan...huhu

jadi agak2 korang, kombinasi yg perfect ni kah yg buat aku sakit kaki sekarang???

0 comments: