CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, June 21, 2011

sunset

Assalammualaikum..


lamanya aku x update..well kata baru balik dr utara..duk sopeng sakan kt langkawi..
tp...bkn aku yg sopeng pun, tp parent n akak aku sopeng pinggan mangkuk yg murah gilak2 kt sana..rambang mata aku tgk design2 kat sana..harga mmg berbeza la, ater zone bebas cukai kan..huhu..


tp yg x best nya...ingat nk buat mini GA la utk korang kan..bg FM langkawi...ape kan daya niat murni ku itu tdk kesampaian ....aku x sempat nk g rembat FM byk2 utk korang..kes ape tau.. masuk kedai satu2, konon2 nk serbey harga la kan... sekali bila hari last tu blh lak aku x follow fmly aku g sopeng coz ank buah aku tidur..so memandangkan aku ni bibik dh ada cop mohor, mka dgn rela hati aku jaga(ye ke? doubt it...hahah). lagipun depa kata nk g sopeng pinggan mangkuk jek, tu yg aku x heran, coz aku x minat sgt compare dgn bju bajan n coklat..yg tu aku menggelupur kalau x ikut..haha...

eh u olz...byk lagi ni aku nk cite..tp kita buat next entry la ek..sekali dgn gambar..
gmbr byk dgn kakak aku, since kamera dia kan..so aku tggu dia email je ni..then aku upload..huhu..


updated: alaaaa baru perasan tajuk xkena mengena dgn post..sebenarnya nk buat entry lain, tp terbebel la bnda lain..next entry la pulak gni

0 comments: