CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, July 9, 2011

hey..i pay for ur services la...

Assalammualaikum..


aku ni kan...bukan nk krg ajar or ape kan..tapi naik jugak darah ni bila ada je manusia yg poyo gila babass...

ada ke patut, tadi aku pi klinik keluarga yang sebelah je dengan Kuala Terengganu Specialist tu.. (amik...bagi nama klinik..padan muka..geram aku...)

aku ni kalau x nazak, mmg xkan aku jejak kaki ke klinik pun, mmg xsuka betul aku dgn klinik2 ni bagai..kecuali klinik mata..coz blh buat dermin mata baru..hehehehe...ok2...sambung balik..
kan aku dah masuk GIATMARA (GM) kan, amik kusus jahit sementara blh keje tetap, aku masuk la kusus ni,atleast xla busan sgt kan, kemahiran dpt, masa x membazir... dah masuk GM  ni kna la amik medical check up...proses normal... so alang2 mak aku nk g klinik gak, n kebetulan akak aku balik, aku pun ikut la sekali kan,

ok..dipendek kan cite, aku masuk dulu la kan...sekali aku ni nk mintak la sign kan utk bahagian saksi...ala sain satu je pun, yg bahagian doctor declaration tu..tapi ko tahu ape yg dia ckp kat aku... "NI BUANG MASA SAYA JE NI KENA SAIN2 NI..."... ****** pnya doktor..boleh dia ckp mcm tu...hey doktor..aku bayar la wei servis mu ni..bkn nye free...kalau klinik kerajaan, aku blh tahan lagi pasal free kan..ni aku BAYAR ok!!!! dah la masa check tu ala kadar jek.... sumpah aku emo ni..masa dia kata tu, aku dh nak marah, tp aku cuba tahan sabar aku..kalau x sabar tadi, harus aku maki se das dua....
hey doctor, please treat ur patient as nice as u can la...even they didn't pay for the services, it's already ur job to cure any penyakit la....kalau x baik jadi doktor pondok2 jekkkkkkkkkkkk

 credit to google
p/s:eii...nasib la aku ni x suka jmpa doktor...

0 comments: