CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, July 6, 2011

tersentuh hati ini...

Assalammualaikum..


sgt tersentuh hati ini bila ....


  • ada orang kata kan if aku ngaku aku ni ngaku umur 30tahun pun diorang akan percaya, coz muka aku ni matured
** hmmm, sgt bangga ai dengar nye deknon # TDDMKA

  • bila ada org tnya aku BANYAKKK kali, "awak/adik/akak ni dah kawin ke?anak berapa?
 **korang mmg best bila tnya soalan ni...sayang korang ketat3... #TDDMKA

  • bila aku pakai baju kurung modern, then korang tnya...soalan yang paling aku suka.... #TDDMKA
akak ni PREGNANT ker???

HAPEEEEEEEEEEEEEE??????????????????????

amboi statement, x agak2 kan..aku tau la perut aku ni booncheat bak kacang buncis..tapi xyah kot nk wat teka ketuk mcm tu..huaaaa..aku masih single available tau...tarak belum kahwin n nikah lagik..sob3

please blnja PB satu utk aku..huhu..padan muka, suka sgt minum air yg berais..kan dh maju ke depan..tidakkkk

4 comments:

Haniza Yazid said...

hehe.. kelakarla pula.. biasala tu, soalan2 wajib tu mmg tak terlepas.. huhu..

ShidaGhazali said...

hehehe, yang soalan atas2 xpe lagi..yg last sekali xtahan tu..terus bila jalan tarik napas...hahah

nina said...

hehehe..relax..mmg klakar laa..bagi skali kt sape yg brani tu..

ShidaGhazali said...

nina: sentap wa dgr smlm..hahaha..
ada yg terus terjah..x tnya aku dh nikah or belum tapi akak dh brp org anak?? chissss