CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, July 16, 2011

u look totally different 2...

Assalammualaikum...

sambaungan yg tadi...


tgh syiok2 aku lepak2 kt opiz akak aku...blh lak bnyi fire alarm...ktrg dlm opiz tu blh relak lg coz fikir false alarm kan...sekali... ada announcement suh semua staff turun. cahaittt... masa ni la..nk kna turun...dah la pakai kain sompit plus wedges yg tinggi dia 3 inci...adei...cmne nk jalan tu? hmm..kekwok la turun tangga..

sampai2 je kt bawah..kt area parking... bunyi la siren bomba..aku tnya akak aku..ni training or betul2 ni? akak aku kata training jek, dlm hati berkata.. nasib time bunyi siren tu, aku dh selamat habis interview, if tgh di interview??? haiyokkk, kna delay la? yg nerbes lagi jadi nerbes...huhu...aku xtau la ape jd dgn lagi 4 org tu..mst lewat balik tu, ye la, if sorang amik masa sejam, habis pukul brpa la kan...

hah, back to the training tadi... tgk dr gaya memasing, siap ada staff amik gmbr n video lagik...aku siap sorok muka coz bkn staff dorang pun nk enterprem lebih2..hahaha..macam training jek..tapi lori bomba yg datang tu siap bawak kuar dia pnya hose bawak masuk dlm building petronas..mcm real pnya case..ape yg jadi tak la aku tahu...coz yg aku tahu seme selamat..Alhamdulillah...

so dh setel seme, bomba pun dh kasi lepas, naik balik ke opiz akak aku, cilok laptop akak aku, berfacebooking n blog seme, around 12.30 pm, akak aku ajak balik..pi mesra mall dulu cr makanan since bus aku pukul 2 ptg kan...

psssstttttttt...aku dpt kasut pumps baru..hahaha, aku nyendel2 akak aku, kata kaki sakit..heheeh, harus x sakit... 3 inci jalan jauh plus kain sempit mmg cari jalan nk jatuh jek..heheh.... terus pumps dr vincci aku rembat..pakai terus..itu wedges..aku simpan dlm kotak..hehhe

sista..if u read this...many thanks to you haa...didn't expect that u would buy me a shoes...hehehe
niat di hati nk amik selipar jek yg dlm kete ko tu...tp xda lak..tp i know u mmg syg sama i..plus bonus pun berlambak tu ..heheheh...moga murah rezeki lagi yek..hehehe

0 comments: