CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, September 22, 2011

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea

Assalammualaikum..

lama x join GA, nak try join la kali ni..xmo ckp byk..tekak kering, tangan pun automatik lembik..hehehe...




cantik kan banner dia? 1st time aku tgk aku terus nk join..pasal pe? pasal ada hadiah FM..hehehe..

syarat dia senang je u olzzz

1. Terbuka kepada semua Follower blog Asmara Life di mana saja berada.
2. Mohon buat satu entri bertajuk 'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'
3. Letakkan gambar di atas dalam entri
4. Komen di ruangan entry beserta link entry penyertaan masing2.





kan..aku dh kata..sap sap soi je senang..cm atas nasib masing2 la kan dapat ke x tu.....
tarik tutup dia 22 SEPT 2011, lmbt lagi...so sempat sgt la kan....









2 comments:

Asmara said...

Hi Syida, terima kasih sudi join dik. terharu akak. Good luck! ;D

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html