CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, August 18, 2011

kerepok lekor datang lagi!!!!

Assalammualaikum semua...ada stail x aku punya tajuk???hahahaha..

ye aku kembali lagi slpas lama aku x buka fb n blog..huhu..mak sibuk la nyah...x sempat nk explore cite hot2 yg menipiskan pahala aku ni...huhu..

ni pun pnjm bband akak aku..update la dlm keterpaksaan..huhuhu
hari ni kelam kelibut skit since ni 1st day aku bangun sahur..ye selama berpose ni, aku x penah bgn sahur,akak sayang tidur u olzzz....n 1st time bgn sahur, 1st time gak aku bgn lambat utk g keje, pkul 7.05 aku bgn aka terlepas subuh..waaaaa...x suka tau mcm ni..xpasal2 kna qada'...

then dh siap mandi, moh la kiter pakai lens lak... sekali lens aku wat hal ko... sblah dh lepas, lg sblah x lepas...hangin btl aku...bos aku lak leh kol pkul 7.20 pagi suh g ofiz utk email something utk dia..oh God..dugaan betul..

dlm dugaan tu, siap menipu lagi tu...hehehee...
bos tnya aku kt mana dah, aku jwb otw nk g keje,..padahal bertungkus lumus pakai lens..gagaga..
sudahnya, aku bukak lens..pakai spek..huh...sonang cite..

sudahnya hari ni aku pi keje lambat dr biasa..tp b4 8 dh terpacak kt ofiz dah..normally pukul 7.30 ai dh ada kt opiz u...well sepanjang aku keje ..setakat ni under control lagi..xda hati mau sentap2..tp ada la sikit sentap kot with a few person...huhu..normal la kan..

skill speaking aku?of kos la makin terror menembak perkataan yg x wujud..hahahaha
adoi makin merangkak2 lagi ni...xpe slow2 shida...lama2 pandai la kan..hehehehe..ok la nk stop sini dulu..otak dah tepu ni....nati la karang balik pas raya... what the........







0 comments: