CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, August 30, 2011

lemak naik harga

Assalammualaikum..

saat aku tgh update ni..aku br je pas belasah almond london yg sgt tinggi lemaknye...
dan mencantikkan situation...aku update sambil baring, kaki silang2..gagaga..
gaya mutu keunggulan seorang pemalas...sila tiru u olzz... baik utk pengempisan perut anda...  :P

raya aku tahu ni, mcm bese..mcm tahun2 lepas jek..
cuma yg membezakan..aku dah keje..n part yg x membezakan sgt... aku still x boleh bg duit raya..huh...
sgt memalukan ye u olzz.. maybe bg korang xda pe sgt la kan..tapi bg aku... mcm x best..tp nk wat cmne kan..gaji x masuk2 lagi ni.. xpe shida...pas masuk gaji nanti..ko doublekan je amount tu...hehe..

ok..enauf pasal gaji... korang makan pe hari ni?
aku mcm bese..tradisi tiap2 tahun..nasi minyak..mmg x penah berubah..samai dh jd cop mohor family ktrg dah... yang mengigau cr nasi myk mak aku pun ada pagi raya... sdp sgt ke u olzzz... ke korg wat alasan je tu... pasal malas masak... ishkkkk Astaqfirullah...x baik tau berprasangka di hari raya ni..td br je pohon maaf2 gtu...dah sambung balik aktiviti bersama syaitan.. x baik naaa..

aku tahun ni byk betul kisah2 pahit di bulan ramadhan ni... sgt menduga keimanan aku sebagai seorang muslim..tp mujur cepat disedarkan dgn ini adalah dugaan ramadhan..setiap dugaan...akan muncul seribu pahala utk kita...cehhh...psiko gila aku..ye la kan..since dugaan tu x da la besar sgt..tp dasar perempuan drama..mcm ni la kan..hehe..

pastu kan..tragedi malam raya...aku dh siap gosok baju raya aku... then aku continue la plak baju parent aku...sekaliiiiiiiiiiiiiiiiii....... aku terrrrrrrrrrrrrrrrlekatkan iron tu kt kain emak aku... upsssssssss... ampun buk...neng gak ngaja.... kalu sengaja..lagi besarrrrrrrrrr corak nya..huahuahauahua... terus mak aku buat drama.."kesian baju raya aku...tu yg aku x suka gosok baju tu..x penah lg dlm sejarah ni"

hehehe, xda dlm sejarah, maka smlm ada la sejarah nye tu...

ayah aku lak..terus fobia... amik baju sutera dia..kasi simpan kemas2 dlm almari..hehehe...tinggal baju melayu n kemeja dia jek...hok alosss, gtu sekali fobia yek..huhuhu....ala sekali kena of kos aku extra lebih kan..jgn bimbang..anak mu sudah belajar dr kesilapan... xoxo

eh entry aku byk xda gmbr kan..aku mals la nk transfer gmbr.. usb kabel xda..lg pun aku dh serik handphone aku masuk virus bila aku masukkan aku pnya memory card thru memory reader..habis masuk virus..sdh nye..aku kna format balik phone aku..habis RM50 ai tauuu..dah la tgh nazak time tu..masa tu gak ko wat perangai ye phone..huhu


hr ni kutipan duit raya masih memberangsangkan..last tahun ni utk dpt duit raya..next year... no way...huhuhu....
esok..kita tgk camne...dasar muka x segan!!!!!

0 comments: