CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, August 20, 2011

rajin ke idok?

Assalammualaikum..

eh cik kak ni rajin lak update hari2..kalau x...sebulan sekali..gagaga..
ala u olzzz.sementara ada kemudahan ni..kita gna la kan...

dh dkt dgn syawal ni, feeling nk buat biskut raya mcm menggunung jek...tapikan...
aku fobia la bila nk buat biskut raya ni...selalu x jadi..
if kek..jd la jugak...biskut ni selalu boikot dgn aku..
terfikir nk wat kuih ros aka kuih bunga durian.... nk buat senang jek..tapiiiiiiiiii...
nk nunggu goreng tu buat aku lemau plus bisa mengkurangkan pahala pose aku..hahaha...
ye la kan... goreng sambil diri...pastu dgn wap panas minyak lagik...pendek cite aishhh sedap tp leceh..
ape2 pun, nk try buat la this weekend alang2 cti lama ni....

pastu terfikir dlm hati nk wat german cookies or biskut mentega.....barang mcm x mahal n senang dpt...cara pun mcm senang jek..lagi satu x gna telur pun..lagi la mak suka nyah....nanti kita tgk rajin ke idok nk wat ni seme...kot2 ke laut jek impian ni..hahaha


ko tau je la ni nyah..bab mereka no 1, bab nk merealisasikan tu yg x brp nk last...
huh, dugaan betul di bulan pose ni..siang2 dh hadap blog masak2..intai2 resepi... pastu mula la terliur...

komengaaaaaaaaaaaaaaa



0 comments: