CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, August 6, 2011

ramadhan yg berkat

Assalammualikum


hehehehe, lama mane ye aku x update? lupa la..dah berapa tahun abaikan blog ni..gagagaga..
saya sibuk yg amt la u olz... membizi dgn keje..
oh ye..kita dah keje tau wak... keje kerani je pun..tp Alhamdulillah..rezeki ramadhan..
tp kan, xda duit raya blh bg pasal gaji kita kna hold dulu..biasa la kan 1st month keje mane ada gaji lagi kan..gagagaga.. alasan kedua..kita kan ada mix cina skit..so dlm cina kan if bujang lagi xleh kasik duit raya...(alasan plg kedekut ni..hahaha)

ok..tipu jek..alasan yg 1st tu plg kukuh..gaji lmbt proses, since agreement aku pun x nmpk lagi ni..so mari lah kita menadah tangan mintak duit raya lagik..hoyyehhhhhhhhhh...

so far aku keje , ok la..so so jek..
byk sisyem yg aku nk kna blaja...aku ni dah la bab2 masuk sistem fail..kang silap masuk data nangis aku...
if manual leh gak padam2 dgn liquick paper, xpun renyuk je paper tu., tp sistem nk padam celah mana dh bila dah send request.ke ada cara dia? meh la share2 dgn i u olsss...

pastu kan..kt dept aku ni kan..ada foreigner tau... sri lanka..jadi pakat imagine cik shida yg terror skiping ni ckp omputih..huhuhu..azab u....mula lah ada adegan erm erm erm duk fikir ayat yg betul...tp nasib aku baik lagi pasal dia faham skit2 melayu tp xleh nk ckp malay la kan...so dia bantu aku if ada word yg aku x igt tu, and dia ensem tau..tp xtau kawen ke x lagi..hahaha...tapi taste aku taste sambal belacan lagi la kau..so jgn bmbg anak2 melayu, korang still ada chances..gagaga...

eh..byk aku nk cite ni..tp otak aku kata dah la dulu...simpan esk lusa lak..
kot2 lagi sebulan br buka blog kab..hehhee
serious...i'm a super busy women rite now....pas isya terus naik bulan...zzzzzzzzzzzzzzzz

bubaiiiiiiiiiiiiii

0 comments: