CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, October 22, 2011

Aniq is 3

Assalammualaikum..

Aniq is 3 today...
may Allah Bless u, be a good child,
Cik Dah always pray the best for u...

gambar dipinjam dari KimCuppyCakes

overall, ni la cupcakes yg aku order dr KimCuppyCakes...
so far kek dia ok, krim pun x muak..the most important things to me...
aku masa call dia utk order, first thing yg aku tnya, muak x krim since yg nk makan ni budak2 ...so ko tau je la bila krim muak..makanya bertempekan la krim tu nanti...

tp yg aku impress pasal kim ni, dia boleh cr umah akak aku tanpa sesat..
which is, akak aku br je pindah umah ni, and mostly orang yg first time nk dtg umah akak aku ni kompom akan sesat... bcoz of umah ni dah ke dalam skit plus byk rumah yg kaler sama..haha..

saya tabik kat awak, KIM...
janji nk anta petang jumaat... sekali tgh hari Kim call kata dah smpai..
terkujat aku...trus kuar dr umah utk amik CC...

so pagi ni, pas mandikan anak2 dia, trus akak aku kuar kan CC tu, and as u can expect....
the boys shout as loud as they can,..
angry bird, angry bird...
luqman nk kaler ni, wafi nk yg ni... aniq nk yiyin (lilin) erk???

so for those yg interested nk order u may go to her page...
just click the link that i gave to u...
Kim hanya buat delivery on friday and saturday only...
delivery cost depends tempat la kan...

well CC angry bird ada agi dlm esbok..sapa mau???

0 comments: