CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, October 25, 2011

bila kami dh jadi havoc...

Assalammualaikum...

gmbr adalah terabur...dan aku sgt berada di tahap kemalasan maksimum utk susun gmbr cantik2...
dah update blog dh kira bagus..hahaha...

gambar ni seme kira fresh lagi, gmbr hr ni...
gmbr last day kat office, before tukar office lain...
tukar blok je pun....

so ni la minah n mamat sengal yg selalu buat aku gelak n kdg2 naik angin gak ni...hahaha, tp x semua ada, pasal ada yg bizi packing brg...

so lets the pic do their job... talk3

 aku suka gmbr ni, tp aku x suka pasal aku nmpk gemuk..me not like very much...aishhh angin lak masuk wat kembung baju...haippp

 yana n husband, shahril..both engineer kt petronas...lain dept jek

 bg hadiah basi, hahaha, hadiah ank dorg actually, umur 3 bulan..sgt cute, tembam mcm parent gak..eh.... dasar mulut xdak insurans...hehehe, 

 yg pink tu fiqa, mek new zealand, then yana, shahril, kak salmi, me n syamira, seme engineer n me sorg je non exec...sob3...rendah diri even tinggi...huhuhu

 comel je kan kami...hahahaha

hahaha, spontan tp gedik tapi inilah fakta... gituuuu

sebenarnya kak salmi sposor breakfast ktrg...tp mcm bese akak lupa lak nk amik gmbr mknan, dh lapar kan...so pic ni x kosser aku...
so bersarapan la ktrg dgn nasi lemak, mee goreng n kuih seri muka...
and also teh o suam aku...pasal ape suam? water dispenser ktrg air dia krg panas...nila aku dah siap wat air...air ngam2 je panas...hangin jek..huhu....

so safwan...selamat pgtin baru, smga kekal hingga akhir hayat, disamping anak2 yg soleh n solehah.. amin...

0 comments: