CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, November 12, 2011

M-BOSET Training

Assalammualaikum...

lama je aku rasa x taip dgn pjg nye kt blog ni..huhu..
masa sguh x bg aku taip pjg2 kt sini, hr mggu pun aku g keje ok, tp mggu ni aku malas, pasal aku nk bg masa kt dri aku sdri.... duk beban ke kje 24/7 ape kes kan....

well, part of my family n friends dah ada yg thu aku bakal ke Terengganu Safety Training Center, (TSTC) , nk g sana buat pe cik kiah oiii...
kita nk g sana asal nk g amik M-BOSET Training, training ni overall utk sape2 yg nk g offshore WAJIb ada course ni, xda sijil M-BOSET, mimpi la ko nk jejak ke platform...


gambar ihsan dr mr google


tp yg sbnrnya ni, aku duk cuak ni...semalam dan sebelumnya aku teruja nk g...
tapi today....aku dh stat cuak...makkkkk .....
pasal aku ada la cari skit info pasal training ni kan, so xda la mcm langau je nati xthu ape2..
sekali bila bc pglman M-BOSET , aku dh takut lak, lagi2 yg chopper tglam masuk air, yes i know it was just a swimming pool only, so it was not a big deal, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku duk seriauuuu tang TAHAN NAFASSS k...aiyakkkkk, makcik perempuan jenis nafas pendek la, x reti nk tahan nafas lama2 ni, aku takut dlm air nati aku jd panik bila x boleh bernafas..camne tu? aku dah la manusia yg cpt gabra ni..

ok, bayangkan aku mcm tu..huhuhuhu...pun ihsan google


tp , sedapkan diri, xkan la instructor nk biarkan ko bernyawa mcm ikan naik darat kn? opekoss dorang ada utk tlg if something happened to you, aite???

satu lagi yg aku duk mikir ni, aku ni kan rabun, aka akai spek..eh bila g keje aku x pakai spek dah, pakai lens jek...uhuhuhu, tu pun mau bilang...
ok, main point, aku ape2 hal, dh terbiasa bergantung dgn gadget ni, so dlm air nati xkan aku nk bergantung kt spek lak, karang ada je buat spek baru...hehe...

Ya Allah, semoga diri ni mampu mengahbiskan training ni 28-30hb ini...
mungkin sbgai hadiah birthday dri sdri????

oh ya, jgn lupa pakat wish ramai2 1hb dec ni... birthday i u olssssss

0 comments: