CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, December 4, 2011

the first impression, is a MUST

Assalammualaikum...

ya Allah, byk gila sarang angkut2 ni, dgn labah2 duk tertenggek..aiyoooooo.... lama sdh aku x membebel kt cni kan...

mcm biasa, reason yg cliche, busy.....huhuhu. tp btl la aku skrg x smpt nk enjoy life pun, kerja je manjang, nk tgk ombak rindu pun x smpt lagi ni...aishhhh tekanan je aku...

actually br balik dr swiss garden, balok pahang...ada forum kt sana, well dia pnya tmpt ok la la, nice... tp variety mknan x byk sgt...hari2 duk bekpes bnda yg sama jek...muak akak tau... tp trma je la since duduk pun free kan...hehehe,, committee kata kau.... so mintak complimentary room la jwbnya...kuikuikui...bagus di saat gaji aku x masuk ti me aku g sana, mmg diperlukan complimentary room...sesak aku nk membayar bil hotel... dh la lg 2 mggu nk g gambang lak...adei... habis la aku.... PAMA je pasni...huhu

sebut pasal mkn, masa kt swiss garden, aku ada hanle dinner gak, which is BBQ, the food is okay, but the desert yg aku x puas ht skit...dlm list desert ada pavlova...
so as a manusia yg x penah rasa ni, n tgk dlm tenet je, terloncat2 la kan tgk pavlova tu ada, nk rasa la bnda yg korang duk kata sdp2 ni, pdhal aku bkn penggemar mknan manis...

sekali ko, bila aku tgk pavlova yg hotel tu buat, ya ampun... nipis nye.... xda nya aku nk rasa chewy2 mcm korg duk terjerit2 dlm blog masing2 tu, manis xyah ckp la kan...terus aku tolak mknan tu...huhu...
terus aku frust ye la kan, x dpt nk menikmati yg rasa chewy2 tu...uhuk3... nk beli takut aku buang mcm tu jek...

eh, cite penuh aku x cite lagi kan, masuk umah ni jek terus membebel pasal mknan... tarak senonoh ini org...hehehe... later2 la u i kasi full story, tu pun if igt lagi ape yg jadi...heeeeeeee

bubai

0 comments: