CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, December 18, 2011

kalau dah terpaksa

Assalammualaikum

it such been a long time that i'm not updating this blog rite?
it's too bored to tell the same reason, actually the truth is i'm not too busy, but tried to get busy...hahaha... aku skrg dh terlalu stress utk duduk dkt ofiz lama2.. sampai satu masa aku nk keluar dr ofiz, amik angin ke ape2 then  sambung buat keje as nothing happened, and actually aku dh pernah buat pun...

aku pi tgk movie Ombak rindu time keje...eheheh, aku dh terbocorkan rahsia sdri, since ada je ofizmate aku tersesat kt blog ni...hehehe, hai korang aku dh berjaya menyelinap time keje, tp aku ni kan baik, aku topup balik waktu keje aku ok.... tp tgk cite konon2 nk hlgkan stress, tp stress pasal dlm wayang tu, duk jawab phone utk setel keje bos, ni nama dia x berkat yawww...haha, tp aku berjaya habiskan jgk movie tu even byk kali kuar masuk jwb phone call, ye la if jwb phone dlm wayang, kantoi la aku kan...

well, this is not the main topic, aku sbnrnya otak aku dh keletihan ni, br balik dr gambang lusa dh kna gerak ke awana genting lak..phewwww blh x aku just duduk office dr kna pergi sana?

sah2 kat sana nanti aku dh mcm ikan kering je, jd runner seme kan...
adei...ponat tau dgn somebody yg dh bertukar karakter lagi...adei...
tp aku dh bayar tiket ke genting theme park ni...
xpe2 shida, pndg sblh mata je mslh tu, pastu enjoy..nati kalu rajin i upload gambar ye...

macam bese, tekankan ayat "KALAU"...hahaha, bubaiiiiiiiiii

0 comments: