CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, December 27, 2011

MIS - BOSET part 1

Assalammualaikum...

actually my body still feel tired after one day jd badak berendam dlm kolam..hukhukhuk...
ok, after duk tangguh2 my MIS - BOSET training, finally semalam aku stat aku punye training...
so smlm we start our class with teori la kan..teori nk masuk air seme tu (ni masuk air kolam ye, bkn kepala masuk air...hehe).

so aku ke TSTC tumpang sorang GTS(Global Technical Solution) ni, fendy namanya...katanya nk gerak pukul 8, so mlm tu aku mintak tlg akak aku utk hntr aku dkt tmpt yg aku jnji nk jmpa dgn si fendy ni...
so dlm 7.30 mcm tu aku n akak aku kuar umah, pi breakfast dulu..mkn nasi lemak...sambil2 tggu mber aku dtg kan...so dlm 8 suku gtu, muncul la si fendy ni, n trus gerak kesana, smbil fendy duk bebel yg dia lapar, x smpt breakfast...heheh, aku dh mkn fendy, dgn muka x bersalah lgsg kan...

ape yg aku nk cite, dlm kelas, normal la kan ada waktu tea break, so time tea break ni aku i cafe, then aku pi amik nasi dagang.. oh shida what a great combination yg ko amik..
pagi nasi lemak, pukul 10 nasi dagang, pastu aku terlentang, ngantok yg amat... dua2 based on santan... bila kna lak aircond, mata mmg layu hbs la... adei.. ape yg cikgu duk ngaja dpn pun aku xlekat dlm kpla dah...duk layan ke ngantok...hampir2 aku duk sembam kan muka aku ke meja, kalau x buat malu..huhu...

so from day 1, aku dpt tgk la kan video helicopter terhemas, n how we can escape from that situation, very ngeri ye kwn2...huhuhu...terus cuak bila igt ada practical dlm air...aiyakkk

adakah cik shida berjaya harungi nya????

1 comments:

Anonymous said...

Finally a person that puts some real work into a blog. I do like what you have done with the blog.