CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, December 12, 2011

rajin lak saya...hehe

Assalammualaikum...

hai korang, ada terasa nk baca blog kiter lagi x even dh berminggu x update...
aku skrg ni mencuri masa utk update, dgn event berlambak2 kna handle, keje xyah ckp, stimbung org ganu kata...nk bgth byk nye keje i u...heheh...
but i like... busy2 duit masuk...hehehehe..
la ni lak, system byk nk update kata ko..so kna kejar due date la... aiyoooo, stress aku, dh la aku ni bila dgn system x berapa suka...hukhukhuk..

ok2, let's forget... meh kite dgr cite basi cik shida comel molek ni... (lempang sedas dibenarkan after hbs baca...hoho)

hr tu cik bella kita ada turun ke ganu... dh dkt 2 thun kot aku x jumpa dia, last jumpa bella masa konvo degree 2009 hr tu...uhuhuhu. tu pun lambai2 dr jauh jek, x smpt nk tgur lebey2...
makanye, dh turun ganu, harus la small reunion kan... so after dh diskus2 dlm fb seme, berjumpa la ktrg dkt Pizza Hut Giant KT nun...
tu pun dak bella ni pi amik aku coz aku xdak transport...hahaha, kata moto dh angkut g kerteh kan...

susunan gmbr adalah terabur, maka aku mls nk susun2 ni seme... pemalas mmg x hilang kalau perajin xda...huhuhu

seme gmbr aku cilok dgn beraninya dr FB cik bella kita

 semek wat perangai dgn duk heret ke kotak tu...berat kotak pun sama berat dgn semek...haha

 4 of us, me, lia, semek n cik bella kita

 ni actually ms otw ke giant, eh aku perasan kepala aku msti teleng bila bergambar... x caya?? tgk next pic

 this pic, sgt x cntik..hahah, mulut cik shida sama mcm itik sekati pulang sesudah mengumpat...gagaga

 ha kan dh kata, msti senget kepala ai u...

 semek sempat lg menyudikan sudu dikepala ku... 

 touch the baby...hahaha


 bella kata muka aku uduh, tp aku rasa aku comel..ke guane u olzzz...alalala

 7 mths in the tummy

 ni la bnda yg semek duk heret dlm pic yg 1st tu, hadiah dr anty bertiga...comel ke idok???

 ni kek belated beday i... red velvet cake, kek bg aku fail skit, tp cream cheese dia best.. tp org dh belanja, wa sebat je wei..nyum3

 lia n bella, 

 semek yg beria nk bergambar kt honey star...nk jd duta katanya

 tamok sguh dua org tu...bwk lari trus pizza...haha

 ai... xlarat ai nk taip dah...

akhirnya, shida n semek yg cun gojas

dah berkenyang kenyangan seme, ktrg pun g la sopim brg baby lia...hehe
anty2 yg gojes sponsor satu katil baby... mcm gmbr kt atas tuuu... tomel kan... kalau la aku blh muat dlm tu... harus lena makcik...hahha...

aku sbnr dh ngantuk time naip ni, so hamba minta diri dlu ye.... babaiiii

0 comments: