CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, February 24, 2012

akhirnya...heheh

Assalammualaikum...........

akhirnya aku blh surf internet tnpa batasan, celcom dah reset dia pnya kelajuan every 24hb setiap bulan, so mas ani la aku nk lenjan habis habisan...hehehe
pastu tgh2 bulan xda entry, coz tenet dh smpai oimit, so terkedek kedek duk gerak internet tu, dr aku sakit jiwa, it's better for me utk jalan2 ke blog lain jek, hati pun manyak senang..

well, ada sape2 nk buat contest? aku nk join ni sebelum internet kembali lembab...hehe

adiossssss

0 comments: