CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, March 15, 2012

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah






Assalammualaikum

nak join contest ni, harap2 bertuah...hehee
syarat2 senang je..meh aku kasi paste


  1. Semua kawan-kawan boleh join giveaway ni. Tak terhad. Dan juga terpulang kepada individu berkenaan untuk follow blog Wawa atau tidak. 
  2. Tajuk entry mestilah "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"
  3. Letakkan sekali gambar di atas.
  4. Kemudian, tinggalkan link u olls beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. 
  5. Tarikh mula giveaway ni pada 17hb February - 15 March 2012.. 
  6. Genap 12 mlm, 15 March 2012...giveaway ni akan tutup. :)
ada syarat, ada contest mesti ada hadiah kan... bagi aku hadiah tu dah buat aku tergedik2 nk join...hehehe, meh aku rajin kan diri paste lagi...kikikiki...

Pertama :
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
  • Uncang Cute.
Kedua :
  • Face mask from The FaceShop Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick
Ketiga :
  • Face mask from The Etude Korea
  • Fridge Magnet Korea
  • Keychain Korea
  • Chopstick


wooooooooooooo, manyak lumyan, aku nmpk FM je tu...hehe
nak join gak, mana thu bkn rezeki aku, tp rzki korang, pakat2 la masuk Sini

ok, bubai....

1 comments:

wawa abdullah said...

thanks dear join GA sy..

gud luck! :D