CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, March 22, 2012

ku gigih kan jua

Assalammualaikum..

aku sbnrnya nk tido, tp naik segan lak dgn jarum yg bergerak tu...huhu
ni pun mata layu2 dh ni, aku skrg ni asal pas maghrib je, siap la...mata mst mintak katup...huhuhu...
ni mcm dh balik zaman mula2 keje dulu, which is kdg2x smpt tggu isyak, dh tido..sudahnya bgn smyg isyak tgh2 mlm, kalau x smyg, bwk lak dosa tu smpai akhirat kan...

nak kata bz sgt, x jugak, ada je waktu free aku..
tp tu la, dulu ada movie/drama korea yg aku copy utk aku tgk, so x la ngantuk sgt, skrg seme cite dh tgk, xda cite bru utk di copy...huhu

ok, sabtu ni kna g ofiz, siap kan goodies utk PMO STAFF CONVERSATION Q1 FY2012. huhu, 400 goodies yg nk disiapkan, ada sape2 mau tolong ka?hehehe, breakfast and luch will be provided. ngeh3, sambil2 bungkus, ngap masuk mulut, normallll kan...

k la, aku x tahan dh ni, nk solat then off to lala land...
mintak2 mimpi pakwe2 yg ensem...hahaha, br senyum dlm tido....weeeeeeeeeee

1 comments:

Asmara said...

hehe.. kelakar pulak nk mimpi pakwe hensem. ;D