CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, March 14, 2012

saya yang terleka...

Assalammualaikum....

wah lama nye aku x update, ni bukan sibuk, tp malas...
malas dgn shida ghazali mmg simbolik and x dapat dipisahkan...hehe...
well, cerita yg aku nk merapu ni cerita panas lagi..means bila aku kata hot tu, maksudnya berlaku dlm hari ni gak la...hahaha...

x da ape2 pun, saje je nk story... buat penambah entry di bulan march ni..
kisahnya, pas balik dari keje, badan aku dh feeling melekit..
so dh melekit tu pi la mandi kan...

ok dah setel mandi, wangi2 seme, makanya pakai la spek...since aku ni kan rabun., x pakai spek, karang ada yg langgor dinding...sekali....

bila aku pakai spek... aku perasan mata aku kabur...aikkkkkk, ini sudah pelik ni...
power spek betul je pun, tgk spek, xda pun calar or kotor cermin tu... then baru aku teringat...

Astaqfirullahal'azim......................

aku masih memakai lens, so maksudnya masa mandi tu aku selamba badak mandi dgn lens, ok tu momentai la...kicik punya hal... yg bagi aku besar punya hal..

aku siap cuci muka lagi tu, and kat bahagian mata aku siap tenyeh kuat2 nk hilangkan eyeliner aku... kussssssss semangat nasib lens x lari, plus kalau la mata aku masuk sabun, x ke azab kalau pedih and lens ke belakang... fuh.... xleh bayang...

nmk gayanya short term memory lost betul...hehehe

0 comments: