CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, April 5, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalammualaikum...

tadi kat office aku buka blog sorang blogger ni, and suddenly aku nmpk sesuatu yg menarik mata aku dan seterusnya hntr isyarat ke otak utk arahkan tangan klik ke blog itu...
dan semestinya bila aku tgk..aku mesti masuk...sebabnya bila blogger ni buat contest or GA, confirm hadiah dia very lumayan...kalau x masuk mmg rugi...huhuhu... jadinya aku pun rajinkan diri utk buat entry ni..
camne nk masuk? very senang and izimizi punyer...

mula2, ofkos korang kna masuk blog dia ni dulu... eh aku ada cakap x blog sape ni? xda lagi ek...ok lah, sape lagi kalau bukan blog Eqbal Zack?

1.mula2, korang kna LIKE fanpage Eqbal Zack dulu...
2. then dah LIKE page dia, korang kena buat satu entry dekat blog korang pasal GA, then hntr comment korang dekat entry INI beserta link entry korang yg dah dibuat.
3. oh ya.... GA ni tamat 7th April 2012 tau, so hurry up..lusa dh nk tamat ni...

korang mesti x sabar nk tgk hadiah2 yg aku kata mewah tu kan? aku tgk td pun dh histeria jap...adei... i wish aku adalah yg bertuah tu...amin....
meh2, caka byk pun x guna, jom tgk sama2...

DKNY Be Delicious (7ml) x 5
DKNY Golden Delicious (7ml) x 1
CK One (15 ml) x 1
MONT BLANC Legend (4.5ml) x 1 
CHROME AZZARO (7ml) x 1
BVLGARI Aqua (7ml) x 2 



 for women

 for man


tapi dah org baik hati nk bagi hadiah yg lumayan tu, jgn lak kedekut nak vote EZ kita ni dekat sini



ok, rasanya aku dh cover setiap syarat tu, so dgn penuh rendah diri, mintak2 random.org tu pilih entry aku...heheheh...

0 comments: