CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, April 11, 2012

saya kepingin sekali bukkkk

Assalammualaikum...

aku kan... hobi aku, bila buka internet, 2 page wajib yg akan aku buka , facebook and blog aku ni la...even buka tp bior je, buat keje lain...hahaha...
tp bila buka blog ni, kompom aku akn usha blog masakan ...

bila nmpk mskan yg mantops, yg bisa buat aku meleleh air liur ni, mesti dtg keazaman utk buat masakan tu...
padahal pastu smgt C&P je lebih...huhuhu...
nk tggu mood buat, ya ampun kemain lambat...

tp kan... aku teringin benor nk buat 3 bnda ni...




Awwwwwwww, sguh tinggi harapan aku kan...
tp ni la bakelist aku...hewhewhew..
red velvet dah lepas, tp yg sengal, lupa nk amik gmbr...hukhukhuk..
tp kan, puh kana puh kiri, pun depan, puh belakang, puh atas(alamak setempek melekat...hahaha),  mintak2 rajin la aku nk buat ni nanti, and tolong la MENJADI..

amin...

3 comments:

Asmara said...

mudah2an menjadi la buat nnti. hehe..

ShidaGhazali said...

amin...mintak2 la kan...
meh sini angin rajin...huhu

Ummi said...

Kek karemel mak meletop kooo... hahaha.
Pavlova tu amenda. biasa dgr tp xamik tau...
Nt post pict ok baby~~