CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, April 10, 2012

saya tak, korang?

Assalammualaikum..

esok warga2 Malaysia cuti... so ada ke company yg x amik cuti ni?
nasib office aku amik cti ni, kalau x harus ada yg buat rusuhan....hehehe

because of cti tu jatuh hari rabu, makanya ramai la staff yg amik cti hr khamis gak..
but for me... aku x amik pun..
coz xthu la, aku rasa bosan bila cti...hahhaha boley?

lagipun, another reason, aku nk cti masa BFF aku kawen,so blh la amik cti , xla rushing kan balik dr kuantan ke kerteh ni ha...huhuhu

ape2 pun slmt bercuti... aku???
maybe masuk ofiz....hahahaha... donno why, tp aku suka kerja...kikikiki...

xpe la kan, selagi x bosan ni, better aku g keje je, dah start bosan...kompom x kuasa aku nk g keje time cti...huhu

2 comments:

Asmara said...

Cuti apa ek esok? Hikhik.. Xpe jap lg cek public holiday apa kt msia skrg. :)

ShidaGhazali said...

Salam

kat sini cuti Pertabalan Agong yang baru...hehehe...