CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, May 28, 2012

jam 9 malam

Assalammualaikum..
lama aku x membebel kan..
bebel sorang2, habis2 org baca gak sorg dua...hahahaha..
nak menaip, tp takde idea..
dah ada idea, gambar lak malas nk di transfer...
sudahnya? duk diam2 dlm bilik..
smpai masa, zzzzzzzzzzzzz

serius wei, aku minggu ni penat sgt..
bgn pagi2, gosok gigi, mst liat je nk bangun disamping faktor rasukan shetton, plus mimpi best, so kemain malas nk bgn, sayang nk lepaskan mimpi...huhuhuhu, ada jgk manusia mcm ni kan..
ada je, aku la tu...
tp mmg penat, dh 2 hr aku bgn dr tido, mst pas subuh tu rasa mcm nk smbg tido balik, and pastu x mo g keje...
dan yg jadi makin penat tu pasal PC aku rosak...so ape pun tak boleh buat...
nk bukak email pun tumpang pc org tu pun, thru webmail jek...huhuhuhu...
alahai, dugaan betul kan...

oh, mata saya makin layu..
tp aku percaya, pas smbhyg isya' ni, kompom aku segar...xdanya nk tido..
xcaya? silap2 lagi sejam aku masukkan lagi satu entr...hahahaha...
tu pun kalau rajin... bak sini address blog korang... nk terjah..


2 comments:

Asmara said...

Malam masih muda. Hehe.. Ank2 saya 8:30 dah masuk tidur. Mama dan papanya selagi x jam 11 mata masih segar gitu. Hehe..

ShidaGhazali said...

hehehe,....dia kalau dh ngantuk, x kira malam masih mentah or masak... trus tarik selimut, zzzz...

budak2 kna tido awal, esok nk sekolah...hehehe