CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, May 9, 2012

nasib baik

Assalammualikum...

hr ni hangat topik yg mak dera anak dia kan, buka pesbuk, buka blog seme duk update pasal ni.
actually sblm maghrib td ada aku nmpk video tu, tp mcm x berminat sgt, ye la igt biasa2 jek...
so masa kt kedai makan td, ternampak lak TV3 duk tayang video ni, terus aku kata, gile la...

so balik umah aku search, then aku tgk sdri video tu...
ya ampun, kesian nya baby tu...
x smpt nk senyap, dh kna lagi....

tp rupa2nya.... mak dia tu x berapa betul...
lbh kurang mcm meroyan kot...
yg tukang amik video tu bknnya kering hati tp terpaksa amik video tu utk dijadikan bukti polis...

ni aku share dr status kawan aku di FB

"sedikit update sal video ira pukul baby tu share dr kengkawan

Zalia Hezlin
Nor Azlina Najib

kwn saya ada bgtau ni>> Video baby yg kene belasah ngan mak dia yg tersebar hari ini...MAKLUMAT TERBARU DARI WALL SAHABAT SAYA SHARE SUPAYA TIADA LAGI TUDUHAN MENYEBABKAN DOSA MENYEBARKAN PERKARA TIDAK BETUL :

pmpuan ni dh kene tngkap, dlm proses perbicaraan lagi. pmpuan ni xberapa betul sgt. skg anak dia org lain yg jaga. tp anak dia dlm trauma lagi. bila ada org nk pegang, dia nangis. perempuan yg record ni dh pernah cuba halang tp kene blasah, so dia terpaksa record senyap2 dan tunjuk bukti kat polis.

HARAP SEMUA DAPAT AMBIL IKTIBAR YE. TIMA KASIH. MAAF SAYA TAK NAK SHARE VIDEO TERSEBUT. CUKUP SAMPAI SINI, KEADILAN TELAH DITEGAKKAN.
Sharing from K Syim.."


so, aku agak bernasib baik coz tgk video ni slpas baca status ni, kalau x mesti laju je mulut aku maki pempuan ni... and tukang rekod tu... jadinya, kurang la dosa kering tu...huhuhu...
tp namanya manusia kan, bila tgk vid mcm ni, ada gak la terlepas skit tu... pempuan kan, of kos ada naluri keibuan tu even x kawen lagi kan... kesian baby tu.... rase mcm nk g bwk lari je baby tu masa baby tu kna pukul...

korang nk tgk ke video tu?
ni pi kat LINK ni... aku x sanggup nk letak kat sini...

1 comments:

Asmara said...

mmg perasan ramai letak kat fb. tapi satu pun tak tengok dan tak baca pun kisahnya. dtg sini baru tau kisah sebenar. tp masih tak sanggup nak tengok. huhu..