CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, May 1, 2012

si rambut kombang dgn dagu botox...heheheh

Assalammualaikum...

hehehe, tajuk xnak kalah kan....
ni kalau emak empunya badan baca ni mati la aku kna bebel...hehehehe...
well, hr tu sebenarnya masa aku g training tu aku terjumpa dgn sorang member aku, yg a very longggggggg time ago ktrg x jmpa... huhuhu...last2 blh gak jumpa.....

so ms dlm kelas tu, aku trma satu mesej, lbh krg gni ayat dia..

dia: eh shida, mu xdok ke ape2 program dekat awana kijal? aku napok byk je event company ****** sini
aku: what de... aku kat awana la ni, tgh training...
dia; aku kat lobby hotel ni, maii laaaa
aku:  tggu jap ar, aku dlm kelas ni, dlm lunch aku g kat sana
dia: ok, tp aku jap je kot, coz aku tggu laki aku hbs meeting..
aku: ah sudah... xleh jadi ni, so aku reply
       xpe2, mu tggu situ, aku datangggggggggg

x smpai 2 min, aku berlari naik tangga, aku cari2 makcik ni...then aku nampak budak rambut kombang ni ha...terus aku aim pi sana...
ni ha budak rambut kombang tu, NUR IMAN DAMIA, panggil mek mia jek... eh... mia la... bukan Missing is Action , miss imandamia already...hehehe




 hah!! nmpk x dagu botox budak kecik tu? runcing kan?  mia, meh dekat skit, golap gmbr dh tu...hehehe

 ni la "dia" tu aka NOOR ADILLA ABDULLAH, ummi dilla...hehehehe

mari kita kidnap anak2 dila jap...ololo, lentok je yusof..

ntah ape aku ckp..main snap je ko dila ek...

four of us...

meh mia, doket skit dgn anty ni ha...

haippp, tutup mata lak...

amboi,time mak hang amik gmbr, mulut luas ye....


tp disebabkan aku ponteng dr kelas pasal nk jmpa mkcik ni, xleh nk lama2 la, terpaksa aku mintak diri...
nati ada masa kita jumpa lagi ye...

bubaiii

1 comments:

Ummi said...

Huhuhuhi... glemer mak masuk blog cik shida..
Wah wah...dagu botox xleh blah btul. Original ok. xtau la ikut sape dagu tu...
Tq coz dtg jmpa ak..eh,ak yg dtg jmpa mu..eh,k mu dtg jmpa ak n ak tggu? Ahaha.. terima kasih Allah dpt jumpa my housemate. galok nge dia,sedih nge dia, nangis nge dia, ngupak nge dia, mkn hati nge dia, karok nge dia...
Wah..nostalgia~~