CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, June 29, 2012

kini dan selamanya

Assalammualaikum..

huiyyyaaaaaaa.... dah nk masuk sebulan pompuan ni nikah, br terhegeh2 nk buat entry...hikhikhik....
dah, x pyh buatm alasan sibuk kan, xda makna nk sibuk sgt pon...buat2 sibuk ada lerrrr....huhuhu...
ok, cut the repek2... meh ke main agenda...
sah aku xleh jd chairgirl ni...kompom meeting aku byk kelaut...hukhukhuk...

 haipp, enterpreme yek.. nama kita B... stress terkurung...hahha

 baju yg nk dipakai....sewa berapa riban ni deknon???

 pas mekap....kemain pink bibir....

 kena la menyelit, amik aura pengantin u olzzzzz

 lagi dan lagiiiiiiiiiii, blog sapa ni? blog aku kan...hehehe

 hah, byk nau muncung kamera that day, normal la kan.....

 muka relek je, ye la kan...bukan dia yg kena salam tok kadi...

 yeayyyyyy, dah sah as a puan nina

 pre bilik...hikhikhikhik

 sudah sah meyhhhh, ape mau takut...

 let me out of here, i pong nk lepak atas pelamin

 tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 sanding, berat ya ampun manik kt baju...xtau la mcm ne kom serek baju tu sepanjang hari...huhuhu

 siap sedia ke pelamin singgah sana sewaan...eh????

 kek tajaan kedai rahsia

sudah ku kata, blog aku, makanya letak byk2 pun x kisah, bukan korang yg duk upload...hahahaha


so my sayang, smga berbahagia ke akhir hayat, smga kekal hingga anak cucu and doakan aku sekali k... 
x doa, ko mmg kejam...huhuhu

0 comments: