CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, June 19, 2012

makin lama makin menjadi lak...huhu

Assalammualaikum,

tajuk xda kena mengena pun...mcm biasa la kan...huhuhu
tajuk kna la overdose poyo....br kisahshidaghazali u olzzz...
bila sebut u olzz ni kan, mesti aku teringat dkt member aku yg x suka betul kalau aku sebut u olzzz, coz dia geli..
gelinya pasal sorang lelaki x serupa lelaki*nauzubillah*  cuba ngorat dia *dia lelaki gak*... so agaknya dh fobia la kot...heheheh/.... sory kawan, tp u olzzz best ape bila sebut.... mesra gtu kan u olzzzzzzzzzzz *berharap dia x baca...kuikuikui*

aku sbnrnya jelez sgt2 dgn org lain, hari2 update, even keje gak, tp still boleh update..
byk tul idea korang ni kan.... bak sini skit boleh?

**entrytaktahuapeape



0 comments: