CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, June 24, 2012

usai aku terima nikahnya... 1 jun 2012

Assalammualaikum..

janji mesti ditepati...
ahahaha, ayat ala2 nk masuk politik ayam jek...huhuhu...
well, as i promised earlier, nah aku kasi entry baru utk hr ni...

so as per teaser sblm ni, aku ada ltk 2 gmbr kan?
so part ni aku letak yg gmbr 1st dulu...

so, hari jumaat awal bulan hr tu, 1 jun 2012,....
dengan gigihnya aku drive ke marang dr kerteh...
kul 9 pg kot aku tolak, dlm 10.30 aku dh smpai...
ngantok xyah cakap la kan... tp belasah sdh...huhuhu...

smpai umah pgtin roger member2 aku yg lain, nk dtg pkul brp since aku dh lapauuu giler....
kol and sms, dorang kata otw, aku lak otw dorang tu bak hirisan pisau di perut, pedih tahan lapor...huhuhu
yg pengantin lak... duk cakap, x mau amik gmbr dia ke...hahahahah...
aku plak selamber badak ckp... x mo, coz ko x pakai mekap and baju cantik2 lagi, so x mo amik gmbr...
hmm...gila keji kan kwn gni...hikhikhik...tp sbnrnya mmg nyesal...
ko thu nape? end up aku x smpt pun bergambor dgn pgtin... coz mak andam lambat dtg...
jnji dgn pgtin laki pukul 3, tp mak andam sampai pukul 2.30pm ko!!!!!!

pgtin dh gabra takut x sempat , ye la...nk serap mekap ke muka bkn sng kan... take time la jgk...
pulak tu kan... mak andam tu kerek semacam... x nk sorang pun ada dlm bilik masa mekap./..huhuhu..
takut ktrg amik ilmu lettewwww....
ya Ampun, fitnah ni shida, fitnah,...berprasangka baik ok...
mana la tahu dia serabut ramai2 org kennnnnn...

last2, siap la jgk on time mekap tu, nasib sempat kalau x, mesti ngamuk pihak laki kna tggu lama...huhu..
tp yg sedihnya, time dia dh siap mekap aku and the gang kna balik since dh lmbt nk balik ke kerteh kan... yg lain pun kna balik gak..
so x mo la smpai malam kat kerteh... aku ni dh la pyh skit nk drive malam..huhuhu...
jadinya gmbr2 yg di amik ni gmbr segera ye...main snap jek...

so erah and suami, semoga berbahagia hingga akhir hayat di samping anak2 yg soleh and solehah...amin..
pssst... doakan aku agar ikut jejok mu jgk k...heheheh


 yg tgh tu mak yong, rehan, tepi dia tu jaa...

 the hantaran utk suami... yg utk sang isteri tidaklah smpt ku snap...huhu

 gosip manjang... xfaham aku perempuan ni la...hahahah, bajet ko tu laki la????
 gotcha... terbongkar rahsia korang...hahahaha

 ibu and bakal ibu duk sembang

 semewek senyuman...kakakakaka

 the dais...

 the pengantin... erah...nasib smpt mekap mu erah...kalau x, mesti sanding without gorjes...hahaha



 kasi tutup muka... padahal i dh tgk smlm masa nikah...kata sang suami...lalalala

 nun ha, laki erah...keje laut katanya...



ok erah, sampai sini je... aku balik dulu...hehehe


penat aku menaip...
ni nk kerah tenaga taip utk second wedding lak..tungguuuuuuuuu

0 comments: