CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 1, 2012

ape yang mereka buat masa mereka bebas?

Assalammualaikum...

hr ni rajin aku update...
aku nk update pasal budak2 yg selalu aku buat senaman anak tekak...
pasai ape ank tekak? pasal duk menjerit jek...huhuhu....
cian anty, pasni tamo nakal2 ok...
meh la tgk gmbr, xdak byk idea nk merepek...

 salah satu cara nk bg dorang duk diam, bagi je laptop, buka online game...amik la korang laptop tu, anty redhooooooooooooooooooooo

 kna paksa tunjuk PEACE dr cikdah dia... abg luqman dh besar...so xlyn ni seme...chaittt

 sharing is caring... berebut satu mangkuk mee bertiga...padahal ada je satu lagi mangkuk...saje jek.. hah korang, nati dh besar, korang tgk la gelagat korang ni

 mcm bese, abg akn mengalah...

 pergi TMC, dua kna angkut dlm troli, biar pun brg yg nk dibeli xda, ko mampu nk kejar dorang 4kutub? kussss smgt, x larat wei...so duk dendiam... berat tolak 40kg pun xpe la... asal x lari...huhuhu

 saya sayang adik saya... ok ni time mood ok...kalau x, masyaAllah...ahahhaa

 luqman and aniq gemuk...

 masa ni luqman ikut mama dorang ke ofiz, so aku jaga 2 org je, mcm biasa bg laptop, anty online thru phone...heheheh, masa ni sibuk nk search boboiboy and mr bean...

eh cakkkkkkkkk, muka kita byk plak masuk blog makcik kita..... hai koranggggggggg

skrg nk pksa dua beradik kat atas tu mkn...pyh benor nk ajak makan, mcm nk ajak gaduh pun ada...huhuhu
bubaiiiiii


0 comments: