CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, August 30, 2012

amik kesempatan skittt

Assalammualaikum....

menyelit jap, sementara broadband aku ni buat baik kat aku...
biasanya kalau dekat kg, line 3G mmg pyh nk dapat...
kalau dapat pun , internet slowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww giler...
nk nunggu dpt masuk page tu bercinta aku ...
tp mlm ni tanjat gegirl bila tgk ada line kt kg ni...soka makkkkkkk
eh pjg lak mukadimah kan...huhuhu...mcm biasa la kennnn

tibe2 bila tgk last post, aku jadi malu sendiri..
lama dh x update...bnda byk nk update..
gmbr pun ada..tp usb kabel yg nk transfer gmbr lak aku lupa mana letaknya..huhuhu

pastu kan, kan kita baru beraya kan..
so aku ni busy la kan... busy makan... puasa sebulan kekdahnya...so menambah lemak yg sedia hilang la kiterrr.... pastu kan...nangis bila tgk penimbang.... cepat2 sorok kan penimbang dr mata... baru x rasa bersalah bila makan lagi...kikikiki

eh tetibe aku dh blank...xtau nk taip ape...huhuhu..
skrg aku dh berjinak2 dengan dunia felt...
insyaAllah bila jmpa kabel tu, aku upload k...

dadadididudu...


0 comments: