CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, September 16, 2012

have i told u lately that i love u...

Assalammualaikum...


cecececece, tajuk xnak kalah kan...
sbnrnya xda sangkut paut pun tajuk dgn ape yg aku nk membebel ...kekekeke
saje je menggatai nk taip sesuatu kat blog ni...
dh lama sgt terabai blog ni...

aku bukan ape, bila dtg idea, wrong timing and place betul...
ada ke dtg idea tgh aku mandi, xkan la beria aku nk sdhkan mandi and bka lptop semua... sementara nk tggu internet on, smpt dlu hlg idea aku...huhu..
end up, blog aku malas nk update... alasan yg best kan...
dulu masa awal2 buat blog, rajin jek,ye la, tgh best kan, semua di taip, smpai ada rahsia yg terpecah dlm ni... haaaa, ada le tu jap g baca post aku satu2 nk korek rahsia ape kan...
jgn nk toleh2, awok lerrrr...huhuhu

well, syawal ni aku rasa syawal yg open house yg x putus2, start dr 9hb smpai la esok, x benti2... tp aku pergi yg 9hb, tu pun pasal office aku punya open office punya raya...hehehe, yg lain x berkesempatan nk pergi, coz pose... nekadkan hati utk ganti pose smpai habis, coz sayang nk ganti luar dr bulan syawal. fadhilat byk kot....

dan Alhamdulillah, berjaya gak aku habiskan...
so pose ganti aku dh habissssssss........yiehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tp seksa ko tgk mknan yg best2 kat open house, lagi2 yg petronas buat kat mesra mall, mcm2 makanan aku dgr ada... adei sabar shida, ko blh mkn utk tempoh klagi setahun kot...mkn la byk mana...pastu mcm bese salahkan penimbang habis bateri...trick lapockkk..

tetibe, dh kering idea tang penutup, sokmo gni, mmg fevret, cite tergantung... kuikuikuikui
dadadadidididududu

0 comments: