CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, November 2, 2012

smga sampai ape yg nk dikatakan

Assalammualaikum.... aku xthu tindakan aku ni betul ke x, tp aku dh buntu dgn prob ni... buntu memikirkan nape ko buat kat aku mcm ni.. ape salah aku.. ape yg ko x puas hati dgn aku... kalau pasal tag nama aku kat fb, and yg aku kata jgn tag2 aku lagi pasni, buat ko marah... seriusly, ko mmg x patut nk marah.. knowing me, aku bkn jenis yg amik serius bila bergurau bkn, suka gurau, mulut lepas, tp masih ada batas la kan.. selama ni aku gurau mcm tu ok jek...tibe2 je ko , bila aku komen status ko kat fb, ko buat dunno je kan.... xpe la beb, dh takdir kot kita kawan smpai sini... tp aku nk ko thu, sumpah aku x puas hati ko nk cr gaduh pasal bnda tu je... cukuplah aku mengalah bila ko buat silap, last2 aku yg minta maaaf... aku igt dgn org lain je ko buat perangai mcm ni bila ko xnak tegur org, ko senyap tetibe, sekali ko buat kat aku mcm ni... mintak maaf, hati aku dh terguris cukup byk....

0 comments: