CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, March 20, 2013

saya x bersalah...kasihanilah saya

Assalammualaikum...

mihmihmihmih...
genap sebulan aku x post ape2 kat sini....kekeke
mmg kental smgt aku x post ape2
selama ni bila aku masuk blog org kan, then lama x nmpk dia taip ape2, mst aku berkepochi sorg2, asal lama dia x update ek??? sihat ke idok dia? pastu menggagau, cepat la update...gituuuuu

korang ada x tertanya2 masa aku hilang ni?
hahahahaha, ada la ek?
aku ada je, x sibuk, tp mls nk taip ape2, cite byk...
resepi yg aku cuba pun banyak
tp tu la kan, dh kata malas tu, malas la jugak kan

nanti la ek, kalau ada masa yg betul2 free, mood ada, aku kembali aktif k..

till then, kita berjumpa lagi beberapa hari? minggu? bulan? tahun?
tu semua kerja Allah...huhuhu

wassalam




0 comments: