CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, November 11, 2013

hai.... ape khabar

Assalammualaikum...

hai, ape khabar.. sihat? demam? makan ubat naaa...

lama aku x mencarut mencoret something dlm blog ni..
padan duk update kat instagram je..dah berkilo2 gambar2 kt sana...heheheh
blog hampir dilupakan..
x lupa, buka untuk BW kawan2  ^_^

tapi malasnya ya Rabbi nak post something...
instagram, potpet2 ayat skit je, xyah banyak2
tp blog kna reka ayat, kalau x, org x sudi pun kelih ke post kita..
which is aku tang reka ayat amat la fail
tp kalau suruh buat ayat nk kipas bos, expert jersssss ..ehhhhhhh

banyak bnda aku nk mengomel, tp nak transfer gambar tu, malas yg hamat...
trip banyak yg g, thailand n melaka
tp satu pun x up..
bak kata member aku, wei bila ko nak update trip tu? amik gmbr je lebih
hahahha, sabar la sayang, aku malas nk cite2...

post aku g offshore pun x habis lagi..
dah naik offshore 3 platform pun still x habis cerita, mcm ne tu???

emosi skrg pun mcm hampeh je..
lg la one of the factor aku mals nk update..

doakan aku ye kawan2..agar aku mendapat keberkatan dr Allah...
just say "amin".. sayang2 sekalian...




0 comments: