CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, November 28, 2013

hard to express it

Assalammualaikum...

susahnya aku nk buat entry ni...
susah untuk aku karang ayat..
macam2 emosi ..
untuk emosi 2years and 4months..

rasanya cukup lama aku kat sana..
kira aku mampu untuk bertahan di sana
Alhamdulillah..spjg bekerja disana, banyak experience yg aku dh dapat...
manis, pahit, masam...semua aku dah rasa..
dgn variasi tu semua, aku campurkan agar menjadi sebati
sebati agar aku lebih mampu bertahan dlm menghadapi dugaan

Alhamdulillah, hari ni sampai masa untuk aku undur diri ..
sekiranya ada ex officemate aku baca ni,
maaf dipinta untuk setiap perilaku yg x menyenangkan
andai bertemu dilain waktu, sudikanlah tegur aku...

 last event yg sempat aku attend... theme: green

 bukan ini yang aku minta, tapi kalau org dah bagi, aku rembat je...hahaha
tq untuk hadiah2 ni semua, i take it as a birthday present instead farewell gift..huhu
nampak x patung putih tu? dorang kat patung tu merujuk aku sekarang, ceria..
hamboiiii, aku thu la muka aku ni garang...hahaha

 isi dalam lepas buka.. Alhamdulillah head to toe aku dapat, yg rare koleksi gambar aku masa mula2 masuk and sign from all the staff... appreciate the usaha from trainee yg susah payah dapatkan sign semua orang and pi laminated plak
kasut tu pun ada story..hahaha, member aku gigih pi senyap2 intai kasut aku kat workstation aku..
kat opiz bkn all the time pakai kasut pun kan, so time aku xda kat workplace member aku pi tgk saiz aku..mak aihh gigih betul korang kan.. barang semua in yellow, shawl je lain, xpe colour blocking kan dia

 and dalam2 banyak hadiah aku dapat.. Allah Akbar... aku mmg x sangka akan dapat hadiah ni, AlQuran and shawl.. semoga si pemberi mendapat berkat sepanjang hidupnya.. YA Allah bukakan hati aku untuk rajin membaca AlQuran ni agar aku dan pemberi sama2 mendapat manfaatnya...
terima kasih Allah kerana mengirimkan AlQuran MU ini untuk memberitahu bahawa aku telah terlalu lalai dan leka dgn nikmat dunia hingga ibadat aku dh terabai...

xsemua ada dlm gambar ni , bos aku pun xda pi mtg.. gambar dept ada, tp mls plak aku nk korek2 kan...
dept aku mmg 1malaysia semua bangsa ada...huhu

well guys, do not miss me k,
if xda suara bising, pasang lagu kuat2 je pasnih...
till we meet again


**akhirnya entry bergambar kan...hahahaha

0 comments: