CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, December 12, 2013

Healing crisis:SHAKLEE

Assalammualaikum...

Aku xblh nk tidoooo...
Nyampah tul aku bila jd mcm gni tau... Mula la terkebil2 mata ni..
Dh la stok cite korea dh hbs ni... Gimana sihhhh... Org yg jobless gni la kan.. Xda ape yg nk dibuat... Ape lg kan kalau x merepek..x meraban..

Amboi kemain intro dia tu..tgk dr tajuk..xsampai2 lg kn... Ok la... Nk stat la ni..

Korang igt lg x(yg folo entry i olzzz lah kan) yg aku ada mention aku skrg ni tgh mkn supplement from shaklee... Vitamin c je pun.. Sbbnya tension dgn muka yg naik jerawat x hengat donia...

Pastu aku perasan bila aku pakai facial foam tu...naik jerawat byk kot...so aku salahkan facial foam tu...pdhal aku rs foam tu x slh pin..hahaha...dasar nl cr black goat kn.. Nape aku kata x salah??sbb dlm ms yg sama aku duk telan vit c shaklee ni...

Tp aku ngelat.... Vit c ni 1bj 1hr... Tp aku mmg mkn 1bj pun..tp x hari2...hahahha... Aku ni kn bab mkn ubat blh thn culas.. Nk mkn pil 1bj je..tp air segelen minum...xmasuk dgn nk muntah lg tu... Aku ni mmg manja skit bila nk mkn ubat.. So aku start consume shaklee 21/11/13... So by right dh 21bj pil yg aku patut telan..tp as i mentioned b4 this... Mst ada yg nyanyuk..lupa nk mkn... So dlm 1mggu kot aku xmkn..kes lupa je manjang..

Nak jd ke cerita..seminggu aku amik vit ni.. Aku sakit perut tau.. Aku igtkan period pain sbb kbtlan time tu aku period..tp bkn tau.. Sbb skt prt ni dkt seminggu.. Aku dh cuak dh..mana la tau ada pykit serius kan.. Mslhnya..bila sakit tu dtg..sakit memulas mcm usus ko tu org duk tarik then lepas... G tandas...xda production pun..kekekke... Malu nk ckp..tp ini adalah kenyataan... #blushing

Dlm ms yg sama muka aku mendadak naik jerawat...plg ketara pipi n dahi.. Kus smgt..byk ok..smpai aku rasa nk pi toreh je bila gatal tu..aiyooo...

Tp kan entah mcm ne..aku terbaca psl healing crisis shaklee...and trus aku google.. Bila bc mmg ada yg terkena dgn aku..aku x igt semua..kalau nk thu details..kp blh je type healing crisis shaklee..confirm melambak kuar.. Yg aku igt

>muka naik jerawat
Yg ni mmg...terbukti

>demam
Aah..aku ada demam a few days before bday aku..igt bday nk ckp umur...hahaha..

>cirit birit
Hoiiii...hok ni mmg seksa derrrr..xsanggup nk lalui lg...

>cpt mengantuk
Hehe...yg ni x healinh crisis mmg aku cpt ngantuk..muahahhaa

Yg lain x igt la..tp klau x silap pening pun ada... Search la ek..

Difahamkan..healing crisis ni utk 3bln... What??? Alaaaaa...terpaksa la aku redha dgn muka jerawat ni..
Tp jgn lak ko stop bila dh mkn tu... Sbb namanya healing kn..sah2 dia tgh baiki mana2 organ dlman ko yg dh lama x kna cuci tu..tu yg kuar sgla mak nenek.. Sobsobsob..

Maka aku skrg ni berdoa agar aku mampu bersabar n plg pnting x skip.mkn pil tu...huhuhu T____T






0 comments: